Servicii Mutari

Servicii Mutari - Mutari mai relaxante - transport impecabil

Mutarile se fac acum mai usor acum!

EURO RENT A CAR te ajuta sa te muti rapid, cu un efort minim depus de tine. Iti oferim autoutilitare in functie de necesitatile tale. Avem solutii pentru mutari de locuinte, schimbari de sedii, transport de marfa, toate in conditii excelente. Ne adaptam la nevoile clientilor. Spune-ne ce ai nevoie si noi iti punem la dispozitie inchirieri Mercedes (autoutilitare) sau alte inchirieri auto, impreuna cu o echipa experta in servicii mutari.

Inchirieri autoutilitare in Bucuresti si servicii mutari

Autoutilitare de inchiriat. Sfaturi si informatii pentru mutari. In timp ce impachetezi, fa o lista cu toate lucrurile pe care urmeaza le pui in cutii. De asemenea, scrie pe cutii denumiri din care sa reiasa usor continutul lor. Cand incarci cutiile in autoutilitara, ai grija ca bunurile casante sa fie bine ancorate, astfel incat sa nu alunece si sa nu se ciocneasca unele de altele. Te asiguram ca toate lucrurile pe care le-ai impachetat vor ajunge la destinatie. Fa o schita cu locul unde le asezi, ca sa le gasesti ulterior cu usurinta.

Inchirieri autoutilitare fara sofer

Posesorii de permise auto categoria B pot conduce autoutilitarele noastre. Aparent poate fi putin stresant, dar ai posibilitatea de a solicita un drive test inainte de a semna contractul de inchierieri auto fara garantie. Este foarte posibil sa realizezi ca o autoutilitara este usor de condus. Daca nu te adaptezi usor, poti solicita un sofer profesionist care sa conduca in locul tau. Autoutilitarele noastre sunt sigure si bine echipate astfel incat orice manevra sa fie clar vizibila pentru ceilalti participanti la trafic. Verifica oferta noastra si dotarile tehnice ale masinilor noastre in sectiunea inchirieri autoutilitare.

Iti asiguram transport impecabil si mutari relaxante. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre de mutari, schimbari locuinte si sedii, transport marfa. Cere-ne o oferta pe e-mail la office@rentacar1.ro sau telefonic la 0749 701 701. Suntem la dispozitia ta non-stop, nu ezita sa ne contactezi.