Rezervari telefonice

RENT A CAR este o firma de inchiriat masini cu traditie in Romania care respecta nevoile clientului si caruia ii pune la dispozitie un program non-stop de contact atat prin telefon cat si prin email.


CONTACT TELEFONIC      

+40 720 701 701

+40 749 701 701

ADRESA DE EMAIL       

office@rentacar1.ro


Putem fi contactati si in Spania de cetatenii romani aflati pe teritoriul acestei tari si totodata si de turistii spanioli ce vor sa viziteze Romania, pentru a face rezervari!


CONTACT TELEFONIC SPANIA  

+40 721 401 401

ADRESA DE EMAIL   

office@rentacar1.ro

 

Date fiscale

S.C. EURO RENT A CAR S.R.L.

Capital Social: 10.000 RON

Cod de identificare fiscala: 22733479

Nr. ord. reg. com/an: J40//21320/13.11.2007

Banca Millennium SA - Sucursala Dristor

Cont : RO69MILB0000000004161243

Sediul Social: Bd. Vlaicu Voda nr. 16, Sector 3, Bucuresti

Intrebari si raspunsuri despre inchirieri masini non-stop

Te incurajam sa ne contactezi pentru a-ti raspunde la orice intrebare legata de rent a car. Avem multe modele de autoturisme de inchiriat in Bucuresti, Cluj, Otopeni, Timisoara si Constanta, la care oferim bonusuri. Contactandu-ne, iti putem explica avantajele pe care ti le oferim daca apelezi la serviciile noastre de inchirieri auto.

Nu ne deranjezi daca ne suni sau ne trimiti un e-mail, dimpotriva, astfel te putem ajuta sa alegi masina care se potriveste nevoilor tale. Pe rentacar1.ro gasesti informatiile de baza despre masini de inchiriat si faci o selectie initiala, pe care o finalizam dupa ce ne contactezi. Sunt multi factori care trebuie luati in considerare, iar dupa ce ni-i prezinti, iti oferim cea mai buna solutie rent a car fara garantie. Printre acesti factori se numara bugetul tau, locatia de unde vrei sa inchiriezi masina, durata utilizarii ei, modelul automobilului, etc.

Inainte de a te hotari asupra unui model, analizeaza cu atentie necesitatile tale: pentru ce ai nevoie de masina (interes de serviciu, vacanta, transport marfa, etc), pe unde vei calatori, cate persoane vei transporta, numarul de bagaje, perioada de inchiriere si asa mai departe. De asemenea, aproximeaza realist bugetul maxim in care te incadrezi. Stiind in avans criteriile si bugetul disponibil, vei alege mai usor automobilul de inchiriat.

Ca sa stii ce optiuni ai, arunca o privire peste flota auto. Iti punem la dispozitie limuzine, masini de epoca, autoutilitare, SUV-uri, masini de familie, masini sport, masini de lux, etc. Dupa ce faci cateva selectii, iti va fi mai usor sa te hotarasti asupra deciziei finale, daca ne contactezi. Cu aceasta ocazie iti vom prezenta si ofertele speciale/promotiile valabile in aceasta perioada.

Nu te sfii sa ne ceri detalii suplimentare pentru orice ti se pare neclar. Iti vom explica politica de utilizare si de returnare a masinii, care sunt costurile pentru autoturismul de inchiriat, cu ce este echipat, etc. Ca sa te asiguri ca nu uiti data la care ai ales sa returnezi masina, iti poti seta o alarma pe telefon folosind aplicatia Calendar; daca nu ai aceasta optiune, foloseste un notes autoadeziv pe care sa il lipesti undeva la vedere.