OFERTE SPECIALE RENT A CAR

Le oferim clientilor rentacar1.ro masini de inchiriat la preturi speciale. Companiile care aleg un abonament de minim 20 zile* si platesc in avans , beneficiaza de un discount. Pentru mai multe detalii suna la numarul de telefon 0720 701 701. Inainte de inchiriere, poti face un drive test cu automobilul dorit. Astfel, ai ocazia de a te familiariza cu masina in avans ca sa te pregatesti pentru a parcurge distante lungi cu ea. *nu este obligatoriu ca acele zile sa fie consecutive.
 • Oferta Speciala

  Dacia Logan

  Incepand de la 17.00 Euro*

  Tip: Autovehicul de pasageri
  Caroserie: 3-5 usi
  Transmisie: manuala
  Pret 1 - 4 zile: 23 €/zi
  Pret 5 - 10 zile: 21 €/zi
  Pret 11 - 20 zile: 19 €/zi
  Pret 21 - 30 zile: 17 €/zi
  Inchirieri auto – Dacia Logan by Renault, masina ideala pentru transport
  5 3 2
 • Oferta Speciala

  Skoda Fabia

  Incepand de la 20.00 Euro*

  Tip: Autovehicul de pasageri
  Caroserie: 3-5 usi
  Transmisie: manuala
  Pret 1 - 4 zile: 30 €/zi
  Pret 5 - 10 zile: 25 €/zi
  Pret 11 - 20 zile: 23 €/zi
  Pret 21 - 30 zile: 20 €/zi
  Inchirieri auto – Skoda Fabia, masina perfecta
  5 1 1
 • Oferta Speciala

  Opel Corsa 1,2i

  Incepand de la 20.00 Euro*

  Tip: Autovehicul de pasageri
  Caroserie: 5 usi
  Transmisie: manuala
  Pret 1 - 4 zile: 28 €/zi
  Pret 5 - 10 zile: 25 €/zi
  Pret 11 - 20 zile: 23 €/zi
  Pret 21 - 30 zile: 20 €/zi
  Inchirieri auto – Opel Corsa 1,2i, masina ideala pentru inchiriat
  5 1 2

* Preturile afisate NU contin TVA!

Oferim servicii de inchirieri masini in Bucuresti, Constanta, Cluj, Otopeni, Timisoara. Suntem la dispozitia ta non-stop. La noi vei gasi cele mai bune oferte de inchirieri auto ieftine. Suna-ne ca sa te convingi. Dispecerat pentru clienti din Romania: 0749.701.701 ; 0720.701.701


Dispecerat pentru clienti din Spania care vor autoturisme de inchiriat pentru calatorii in Romania: 0720.701.701


Mai sus ai regasit ofertele speciale, dar modelele de masini pe care le inchiriem nu se limiteaza la acestea. Verifica aici Flota Auto rentacar1.ro. Vei vedea ca avem o gama varianta de branduri pentru inchirieri masini non-stop, precum Porche Cayenne, BMW X5, Mercedes Vito, Renault Traffic, Opel Corsa, etc. Toate automobilele din flota noastra au rovinieta si asigurare. Poti calatori cu ele chiar si in strainatate. Datorita bunei intretineri si atentiei deosebite pe care o aratam autovehiculelor la inspectiile tehnice, vei calatori in maxima siguranta. La cerere, iti putem aduce masina in locatia la care te afli. La sfarsitul perioadei pentru care ai inchiriat masina, nu trebuie neaparat sa o lasi in locatia de la care ai inchiriat-o, ci la oricare dintre sediile noastre din Bucuresti, Constanta, Cluj, Otopeni sau Timisoara.


In cazul unei intarzieri la returnarea autovehiculului, trebuie sa ne anunti. Orice intarziere neanuntata, mai mare de 3 ore, ne obliga sa declaram masina la Politie ca fiind furata. Pentru a evita asemenea situatii, iti punem la dispozitie si un telefon mobil ca sa ne contactezi ori de cate ori te afli cu masina intr-o imprejurare neplacuta. Plata pentru serviciile de inchirieri masini fara garantie se face la una dintre casieriile rentacar1.ro sau prin transfer bancar. Pe site-ul nostru regasesti un ghid al clientului unde poti citi alte informatii importante precum reguli de folosire a masinii, modalitati de preluare si livrare, cum se fac rezervarile, variante de efectuare a platii, asigurarea auto, ce resposanbilitati ai in caz de furt, accidente si avarii, etc.


Doar la noi poti castiga premii rent a car pe viata! Contacteaza-ne cat de curand sa iti prezentam oferta inchirieri masini care iti poate aduce aceste premii.