Consulate generale din Romania

Acum este tot mai simplu sa inchiriezi masini cand vii din strainatate, in Romania. Avem dispecerat special pentru Spania, poti suna oricand, 24 de ore din 24: 0749 701 701. Rezervarile se pot face si pe e-mail la office@rentacar1.ro. Daca un membru al familiei sau un prieten cu numar de telefon din Romania ne da un SMS, te asteptam la aeroport cu masina. Taxa pentru acest SMS este de 10 euro si va fi considerata ca avans la contractul rent a car. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii. Odata ajuns in Romania, daca din cauza unui eveniment nefericit iti pierzi actele de identitate sau ai nevoie de servicii notariale, te poti adresa consulatului general al tarii de rezidenta.

Daca vrei sa pleci din Romania, de asemenea te ajuta sa stii adresa din Bucuresti a unui consulat al tarii in care vrei emigrezi, pentru a te informa cu privire la vize, conditii pentru cooperare economica, etc. In functie de tara, formularele si procedurile pentru a obtine viza, difera de la tara la tara.

In continuare iti prezentam lista continand consulatele generale ale altor tari, in Romania.

Pe rentacar1.ro beneficiezi de servicii rapide si ieftine rent a car. Iti punem la dispozitie masini sigure, cu care poti circula oriunde in tara si in strainatate. Putem sa iti aducem masina in orice locatie din Romania, iar la returnare, o poti preda la oricare dintre sediile noastre din Constanta, Cluj, Bucuresti sau Timisoara. Ca bonus, pentru ca apelezi la noi pentru inchirieri autoturisme, iti oferim gratuit GPS auto, astfel incat sa ajungi la orice consulat doresti, pe cea mai rapida ruta.

Cand vii in Romania, pentru vacanta, te ajutam sa ajungi in cele mai frumoase statiuni din tara. Rezerva din timp automobilul dorit si specifica faptul ca vrei sa te ajutam sa gasesti si cazare. Mai mult, iti inchiriem si echipament sportiv, precum schiuri, role, biciclete, etc, astfel incat sa ai parte de o vacanta minunata, cu un minim de efort. Suntem la dispozitia ta pentru a-ti crea cele mai bune conditii de calatorie.

In cazul unor vizite diplomatice, punem la dispozitie ambasadelor si consulatelor limuzine de lux, cu soferi profesionisti. Gasiti mai multe detalii in sectiunea Inchirieri limuzine.