Blog Rentacar1.ro

Blogul nostru de inchirieri auto va ofera sfaturi utile pentru inchirieri masini, parerea clientilor despre servicii rent a car din Bucuresti, turism in Romania cu inchirieri masini 4x4 Jeep, turism in Europa cu inchirieri microbuze 8+1 locuri, evenimente, sau clienti din diaspora care apeleaza la serviciul de rent a car non stop Bucuresti-Otopeni.

 • Breaking News

  10 noiembrie 2015

  Mereu auzim expresia vestile rele circula repede. Noi vrem sa contrazicem acest lucru, astfel incat vestile bune circula cel mai repede. Pentru ca tinem foarte mult cont de parerile voastre si pentru ca sunteti foarte importanti pentru noi, ne bucuram sa va anuntam ca am lansat noua platforma a site-ului rent a car unde va punem la dispozitie sectiunea de inchirieri auto.
 • Rentacar1.ro se relanseaza!

  29 octombrie 2015

  Desi nu avem limita de kilometri si poti circula oriunde in Romania si in afara tarii, ar fi bine sa analizezi ce distanta ai de parcurs pana la destinatie. Astfel, poti aproxima in cat timp ajungi si daca mai este cazul, sau nu, sa alimentezi masina. Iti punem la dispozitie gratuit un calculator care iti va arata ce distanta urmeaza sa parcurgi dintr-un oras in altul. Este simplu de utilizat: Alegi din lista locatia de unde pleci, apoi locatia unde trebuie sa ajungi si in final dai clic pe butonul Calculeaza. In cazul in care ai o conexiune de ...
 • Masini de inchiriat in Romania

  17 octombrie 2015

  Copil fiind in clasele primare , mi se spunea ca Romania are forma unui buchet de flori si Marea Neagra este vaza acestui buchet . Nu stiam prea multe despre tara noastra.