Blog Rentacar1.ro

Blogul nostru de inchirieri auto va ofera sfaturi utile pentru inchirieri masini, parerea clientilor despre servicii rent a car din Bucuresti, turism in Romania cu inchirieri masini 4x4 Jeep, turism in Europa cu inchirieri microbuze 8+1 locuri, evenimente, sau clienti din diaspora care apeleaza la serviciul de rent a car non stop Bucuresti-Otopeni.

 • Romanii din Italia

  27 decembrie 2015

  Ma bucura foarte mult faptul ca pe aceste site, am vazut multe povesti frumoase si mai ales povesti despre romanii nostri, de pretutindeni. Eu sunt de 8 ani in Italia si am fost "delegata" pot spune, de mica noastra comunitate, sa scriu despre romanii de aici.
 • Romanii din Spania

  14 decembrie 2015

  Pot spune ca imi face mare placere sa scriu pe acest site, pentru ca rent a car este la sufletul meu. Eu lucrez de foarte multi ani in Spania, cred ca nu este un secret ca sunt foarte multi romani care muncesc acolo si acum este perioada in care ne dorim sa venim acasa.
 • Marketing si oferte inchirieri auto

  24 noiembrie 2015

  Caraibe este o regiune situata la sud-estul Americii de Nord, la estul Americii Centrale si la nordul si vestul Americii de sud, care este formata din insule ce inconjoara Marea Caraibilor. Aici vremea buna este tot anul, singura perioada de exceptie care ar putea fi mentionata este a sezonului uraganelor la sfarsitul verii si inceputul toamnei. Caraibe este o zona exotica, cu multe plaje intinse, nisip fin, numerosi palmieri si marea de culoarea cerului senin. . Acolo am aflat ca Marea Caraibilor este casa a aproximativ 9% din recifele de co ...
 • Romanii din Franta

  18 noiembrie 2015

  De multi ani imi doresc sa fac un scurt circuit al Europei. Impreuna cu sotul meu am stabilit sa fie destinatia finala Franta, un oras romantic, dinamic, plin de zone istorice si atractii turistice. Aceasta decizie nu a fost aleasa la intamplare, in Paris avem prieteni cu care am copilarit si care ne-au invitat de nenumarate ori sa trecem macar in vizita.
 • Romanii din Anglia

  17 noiembrie 2015

  Rent a car pentru mine chiar este un prieten drag. Pot spune ca sunt o clienta fidela si as dori sa va impartasesc una din intamplarile mele. Am citit toate paginile de blog de pe acest site si m-am gandit ca este un sentiment placut sa impartasesti cu ceilalti propria experienta. In viata se spune ca parintii si fratii nu ii poti alege, un lucru pe care il consider foarte adevarat.