Blog Rentacar1.ro

Blogul nostru de inchirieri auto va ofera sfaturi utile pentru inchirieri masini, parerea clientilor despre servicii rent a car din Bucuresti, turism in Romania cu inchirieri masini 4x4 Jeep, turism in Europa cu inchirieri microbuze 8+1 locuri, evenimente, sau clienti din diaspora care apeleaza la serviciul de rent a car non stop Bucuresti-Otopeni.

 • Cat costa sa inchiriez o masina

  04 ianuarie 2016

  Dupa cum spune zicala romaneasca : de cele mai multe ori solutia cea mai usoara este la indemana oricui . Noi suntem cei care demonstram acest lucru prin oferta de inchirieri masini pe care o avem la preturi accesibile . Suntem cei care oferim solutia potrivita in functie de dorintele pe care le aveti si ne consideram un partener de incredere.
 • Starea partiilor de ski

  21 decembrie 2015

  Pot spune ca imi plac sporturile, dar nu fac de performanta, doar de placere, pentru distractie si miscare, insa intotdeauna am avut o teama sa schiez. Prietenii mei pleaca mereu la munte, special pentru ski, insa eu am evitat de fiecare data. Anul acesta am decis sa imi inving teama. Pana la urma, mi-am facut curaj si am hotarat sa plec cu ei.
 • Weekend zona Bran- Moeciu

  19 decembrie 2015

  Bran-Moeciu este o zona in care nu te vei plictisi niciodata, plina de traditii, mestesuguri, peisaje frumoase si un numar mare de atractii turistice.
 • Week-end prelungit pe Valea Prahovei

  29 noiembrie 2015

  Am ajuns pe acest site datorita acelui blog postat despre Ziua Nationala a Romaniei pe care l-am gasit distribuit pe facebook. Pot spune ca a fost ca o inspiratie pentru mine. In perioada 30 noiembrie-1 decembrie avem libere de la locul de munca si fiind imediat dupa week-end, ar fi numai bine 4 zile ideale de relaxare. Colegele mele de munca imi spuneau ca au de gand sa plece impreuna cu familiile lor pe Valea Prahovei, lucru pe care mi l-as fi dorit si eu, dar ma impiedica faptul ca nu am masina si nu era spatiu suficient pentru mine si famil ...
 • Oferte inchirieri auto

  26 noiembrie 2015

  Rasfoind o carte am vazut un proverb care mi-a atras atentia: ''Prin munca si straduinta vei ajunge la dorinta". Este o zicala atat de simpla si totusi atat de adevarata.