Blog Rentacar1.ro

Blogul nostru de inchirieri auto va ofera sfaturi utile pentru inchirieri masini, parerea clientilor despre servicii rent a car din Bucuresti, turism in Romania cu inchirieri masini 4x4 Jeep, turism in Europa cu inchirieri microbuze 8+1 locuri, evenimente, sau clienti din diaspora care apeleaza la serviciul de rent a car non stop Bucuresti-Otopeni.

 • Rezerva din timp o masina

  02 decembrie 2015

  Dragii mei, tinand cont ca este o perioada foarte aglomerata a anului, va sfatuim, sa faceti rezervare masina din timp. Aceste masini de inchiriat sunt noi, sunt echipate cu radio-CD, aer conditionat, geamuri electrice, airbag-uri si toate autoturismele au asigurare Casco, care este valabila pe teritoriul Romaniei.
 • Sfaturi utile atunci cand inchiriez auto

  06 noiembrie 2015

  Dragi mei, ne bucuram tare mult sa vedem ca pe pagina noastra se posteaza inclusiv propriile trairi. Nu ne asteptam sa vedem cum unii din clientii nostri isi scriu propria experienta. Ne bucuram sa vedem ca suntem apreciati pentru serviciile noastre, ca suntem laudati si chiar recomandati catre alte persoane.
 • De unde inchiriez auto in Bucuresti??

  20 octombrie 2015

  Nu putini sunt cei care au ajuns sa depinda de o masina auto . Chiar daca este folosita doar pentru a merge la job , pentru o simpla plimbare in oras sau chiar pentru deplasari in afara orasului , aceasta a ajuns sa fie o necesitate . Sotul meu chiar are nevoie de una in permanenta datorita jobului . Acest job include foarte multe deplasari in diverse locatii , in diferitezone ale Bucurestiului pentru diferite intalniri si chiar deplasari in alte orase .
 • Cat costa sa inchiriez o masina la rent a car Bucuresti?

  19 octombrie 2015

  Cum nu toata lumea are in viata asta tot ce isi doreste , exista si compromisuri pe care trebuie sa le facem ca sa putem fi cat de cat multumiti . Din aceasta cauza multi romani prefera sa plece in strainatate , sa munceasca acolo pentru a-si oferi un trai mai bun atat lor cat si familiilor