• Romanii din Franta

  18 noiembrie 2015

                  De multi ani imi doresc  sa fac un scurt circuit al Europei. Impreuna cu sotul meu am stabilit sa fie destinatia finala Franta, un oras romantic,  dinamic,  plin de zone istorice si  atractii turistice. Aceasta decizie nu a fost aleasa la intamplare, in Paris avem  prieteni cu care am copilarit si care ne-au invitat de nenumarate ori sa trecem macar in vizita.

                  Fiind o  familie numeroasa m-am decis la varianta inchirieri auto, pentru a putea inchiria o  masina pe masura. Am gasit acest site si am inchiriat Mercedes Vito fara garantie. O masina superba, incapatoare, pot spune ideala pentru astfel de situatii. Ne-am cumparat si un GPS, sau mai bine spus sotul meu s-a ocupat de acest aspect, pentru ca eu nu sunt o cunoscatoare in acest domeniu si decat sa va explic, prefer sa postez link-ul:  http://gps-auto.ro/smailo-hd-5-0-europa.html .Pot spune ca ne-a fost foarte folositor in calatoria noastra. Am plecat din Romania pe traseul stabilit, am ajuns in Ungaria unde ne-am cazat 2 nopti ca sa putem vizita cat de cat  imprejurimile, apoi am fost in Austria unde si acolo ne-am cazat 2 nopti, dupa a urmat Germania si apoi destinatia finala Franta.

                  Am ajuns in Franta in data de 13 noiembrie dimineata, si ne-am oprit in Paris in jur de ora 12:00. Intre timp am vorbit si cu prietenii nostrii sa ne intalnim ca sa mergem prin oras. Copii erau foarte entuziasmati de calatorie, plini de energie asa ca ne-am dorit sa profitam de fiecare minut disponibil.    Ne-am decis sa mergem sa vizitam Turnul Eiffel, nu cred ca a fost cineva in Franta fara sa vada acest turn. Am fost atat de fascinati incat nu am realizat cat de repede a trecut timpul. Seara am plecat catre casa prietenilor mei, sa ne schimbam si sa ne pregatim  sa mergem la o terasa. Cei care au copii stiu ca planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ. Pregatirea noastra a durat foarte mult,dupa lungi asteptari, intr-un final erau si copii pregatiti sa putem iesi  in oras. Prietenii nostri au locuinta relativ aproape de Barul La Belle Equipe si ne-au spus ca este un loc pe care il frecventeaza destul de des si il recomanda cu mare placere.

                  In timp ce eram inca pe drum catre aceasta locatie am auzit zgomote destul de puternice, la inceput am crezut ca sunt artificii. Cu cat ne apropiam se auzeau tipete, urlete si nu intelegeam ce se intampla. Ma uitam in privirile tuturor si ii vedeam inspaimantati. Am oprit masina si nu am mai continuat drumul. A durat ceva timp pana s-a facut liniste, sau cel putin nu se mai auzeau acele zgomote, am plecat catre Barul La Belle Equipe. Nu va puteti  imagina ce era acolo. A fost un soc pentru toti, un impact foarte mare, nu pot sa imi imaginez ce s-ar fi intamplat daca ajungeam la ora pe care o stabilisem initial, pot spune ca ne-au salvat viata copii mei, doar prin simplu fapt ca datorita lor pregatirile au durat mai mult!

                  Probabil niciodata nu vom putea sterge din minte acele imagini cumplite si nu vom uita niciodata ca puteam fi si noi in locul lor!

                  Pentru inchirieri auto Otopeni apelati la: http://rentacar1.ro/

   

  2 Comentarii
  1449 Vizualizari

  Comentarii

  Mircea F, 18 noiembrie 2015 22:21

  Inchiriez masini de fiecare data can vin in Romania. De la aceasta firma nu am inchiriat niciodata dar am sa incerc, aveti oferte foarte bune!

  Simionescu Gabriela, 18 noiembrie 2015 16:31

  Sunteti o firma serioasa care vine in intampinarea clientilor cu oferte bune de fiecare data. Mult succes!!!!!!!!

  Commentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau ura, vor fi sterse. Ii incurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

  Detalii Adauga Comentarii
  2 comentarii 1449 vizualizari