• Romanii din Anglia

  17 noiembrie 2015

             Rent a car pentru mine chiar  este un prieten drag. Pot spune ca sunt o clienta fidela si as dori sa va impartasesc una din intamplarile  mele. Am citit toate paginile de blog de pe acest site si m-am gandit ca este un sentiment placut sa impartasesti cu ceilalti propria experienta. In viata se spune ca parintii si fratii nu  ii poti alege, un lucru pe care il consider foarte adevarat. Mama mea este o femeie extraordinara, insa pana la unele idei fixe pe care le are. Pot spune ca este o persoana foarte conservatoare. Mereu am incercat sa o conving sa renunte la ce nu ii este necesar,  ce necesita mult timp, atentie si multe altele, insa nu prea am avut mare putere de convingere. Sora mamei mele, sau mai bine spus matusa mea  este in Anglia de mai bine de 20 de ani. A plecat pentru un trai mai bun, ca majoritatea romanilor care prefera sa aleaga strainatate si in timp a decis sa se stabileasca acolo.               Matusa locuieste foarte aproape de Londra, unde dupa spusele  ei se afla foarte multi romani, insa si ea are momentele ei de singuratate si dor de persoanele dragi . Din cauza acestui lucru in fiecare an cheama pe cineva din familia noastra ''in vacanta'' in Anglia minim doua saptamani. Anul asta a venit randul mamei mele. Dupa lungi discutii a fost deacord sa se duca in vizita. Dar de ce credeti ca au fost discutii? Nu pentru faptul ca nu ii era dor de sora ei, sau ca nu ii suradea ideea unei vacante, ci din simplu fapt ca este conservatoare. Problemele ei erau de alta natura: unde lasa pisicul, cine are grija de flori, cine plateste facturile, etc. Cum noi nu stam in acelasi oras stiam ca nu pot sa fac ''naveta'' zilnic pentru aceste probleme si asa ca am decis sa le preiau.

          Constienta de faptul ca nu poate veni cu un mijloc de transport public, am decis sa inchiriez Ford Focus fara garantie de la vechii mei prieteni rent a car. Nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca mama mea mi-a dat 15 ghivece de flori de care sa am grija, un pisic dragut cu tot cu jucarii, ladita si tot ce mai avea nevoie, si in plus de asta, avea un bagaj de 22 kg pentru aceste doua saptamani. Nu am putut sa ma abtin, am ras cu lacrimi. Oricine ne-ar fi vazut, ar fi crezut ca s-a mutat din casa, masina era plina. Mama mea a considerat ca si-a luat numai lucruri absolut necesare si nu putea sa renunte la nimic.

          Si uite asa am apartamentul plin  de flori si un pisic zapacit care alearga toata ziua prin casa, dar cum altfel poti sa multumesti o mama care nu poate renunta la nimic !

          Pentru inchirieri masini Bucuresti apelati la: http://rentacar1.ro/

   

  2 Comentarii
  1336 Vizualizari

  Comentarii

  Mirel Stoenescu , 17 noiembrie 2015 22:48

  Sa inchirierzi o masina este cel mai ieftin si comod mod de a calatori de la rent a car. Incearca si tu!!

  Simion Marian, 17 noiembrie 2015 14:04

  Sunt roman si locuiesc la Londra. Inchiriez masini in fiecare an cand ma intorc in Romania. Anul acesta am inchiriat masina de la firma voastra si am foarte incantat de oferta facuta.

  Commentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau ura, vor fi sterse. Ii incurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

  Detalii Adauga Comentarii
  2 comentarii 1336 vizualizari