Blog Rentacar1.ro

Blogul nostru de inchirieri auto va ofera sfaturi utile pentru inchirieri masini, parerea clientilor despre servicii rent a car din Bucuresti, turism in Romania cu inchirieri masini 4x4 Jeep, turism in Europa cu inchirieri microbuze 8+1 locuri, evenimente, sau clienti din diaspora care apeleaza la serviciul de rent a car non stop Bucuresti-Otopeni.

 • Ziua Nationala a Romaniei

  29 noiembrie 2015

  Dupa cum bine stiti, aceasta zi importanta nu a fost mereu pe data de 1 decembrie. Ca un scurt istoric putem aminti ca intre anii 1866-1947 ziua nationala era pe data de 10 mai, apoi intre anii 1948-1989 aceasta era pe 23 august. Din anul 1990, legea fiind data de presedintele Ion Iliescu, aceasta zi nationala si sarbatoare publica in Romania a fost oficial stabilita pe data de 1 decembrie.
 • Oferte inchirieri auto

  26 noiembrie 2015

  Rasfoind o carte am vazut un proverb care mi-a atras atentia: ''Prin munca si straduinta vei ajunge la dorinta". Este o zicala atat de simpla si totusi atat de adevarata.
 • Marketing si oferte inchirieri auto

  24 noiembrie 2015

  Caraibe este o regiune situata la sud-estul Americii de Nord, la estul Americii Centrale si la nordul si vestul Americii de sud, care este formata din insule ce inconjoara Marea Caraibilor. Aici vremea buna este tot anul, singura perioada de exceptie care ar putea fi mentionata este a sezonului uraganelor la sfarsitul verii si inceputul toamnei. Caraibe este o zona exotica, cu multe plaje intinse, nisip fin, numerosi palmieri si marea de culoarea cerului senin. . Acolo am aflat ca Marea Caraibilor este casa a aproximativ 9% din recifele de co ...
 • Manastirile din Bucovina

  19 noiembrie 2015

  Care este cel mai bun mod de a petrece o vacanta? Dupa parerea mea este sa calatoresti. Avem o tara minunata, plina de istorie si locuri turistice care merita vazute.
 • Romanii din Franta

  18 noiembrie 2015

  De multi ani imi doresc sa fac un scurt circuit al Europei. Impreuna cu sotul meu am stabilit sa fie destinatia finala Franta, un oras romantic, dinamic, plin de zone istorice si atractii turistice. Aceasta decizie nu a fost aleasa la intamplare, in Paris avem prieteni cu care am copilarit si care ne-au invitat de nenumarate ori sa trecem macar in vizita.