Blog Rentacar1.ro

Blogul nostru de inchirieri auto va ofera sfaturi utile pentru inchirieri masini, parerea clientilor despre servicii rent a car din Bucuresti, turism in Romania cu inchirieri masini 4x4 Jeep, turism in Europa cu inchirieri microbuze 8+1 locuri, evenimente, sau clienti din diaspora care apeleaza la serviciul de rent a car non stop Bucuresti-Otopeni.

 • Romanii din Spania

  14 decembrie 2015

  Pot spune ca imi face mare placere sa scriu pe acest site, pentru ca rent a car este la sufletul meu. Eu lucrez de foarte multi ani in Spania, cred ca nu este un secret ca sunt foarte multi romani care muncesc acolo si acum este perioada in care ne dorim sa venim acasa.
 • Asteptarea vacantei de sarbatori

  10 decembrie 2015

  Multe sunt momentele, in care avem impresia ca timpul zboara, spre surprinderea mea si a tuturor, realizez ca am ajuns in luna decembrie si ca mai este foarte putin pana la sarbatorile de sfarsit de an, Craciunul si Revelionul.
 • Vine Mos Nicolae

  05 decembrie 2015

  As vrea sa va spun o mica povestioara despre Mos Nicolae, este o poveste pe care o auzeam si eu de la bunica mea de cand eram mica. Cu aceasta poveste am crescut si la randul meu le-am spus-o copiilor mei, am pastrat traditia si am impartasit-o si altora.
 • Rezerva din timp o masina

  02 decembrie 2015

  Dragii mei, tinand cont ca este o perioada foarte aglomerata a anului, va sfatuim, sa faceti rezervare masina din timp. Aceste masini de inchiriat sunt noi, sunt echipate cu radio-CD, aer conditionat, geamuri electrice, airbag-uri si toate autoturismele au asigurare Casco, care este valabila pe teritoriul Romaniei.
 • Week-end prelungit pe Valea Prahovei

  29 noiembrie 2015

  Am ajuns pe acest site datorita acelui blog postat despre Ziua Nationala a Romaniei pe care l-am gasit distribuit pe facebook. Pot spune ca a fost ca o inspiratie pentru mine. In perioada 30 noiembrie-1 decembrie avem libere de la locul de munca si fiind imediat dupa week-end, ar fi numai bine 4 zile ideale de relaxare. Colegele mele de munca imi spuneau ca au de gand sa plece impreuna cu familiile lor pe Valea Prahovei, lucru pe care mi l-as fi dorit si eu, dar ma impiedica faptul ca nu am masina si nu era spatiu suficient pentru mine si famil ...