Blog Rentacar1.ro

Blogul nostru de inchirieri auto va ofera sfaturi utile pentru inchirieri masini, parerea clientilor despre servicii rent a car din Bucuresti, turism in Romania cu inchirieri masini 4x4 Jeep, turism in Europa cu inchirieri microbuze 8+1 locuri, evenimente, sau clienti din diaspora care apeleaza la serviciul de rent a car non stop Bucuresti-Otopeni.

 • Romanii din America

  09 ianuarie 2016

  Romania este tara mea! Aveam doar 20 de ani, cand am plecat prima data din tara. Am plecat cu gandul, ca stau cativa ani si dupa ma intorc in tara. Vorba romaneasca " Planurile de acasa, nu se potrivesc cu cele din targ" este foarte adevarata. Am fost prima data in Grecia, unde am stat cativa ani si apoi un prieten de al meu, m-a chemat la el in America.
 • Cat costa sa inchiriez o masina

  04 ianuarie 2016

  Dupa cum spune zicala romaneasca : de cele mai multe ori solutia cea mai usoara este la indemana oricui . Noi suntem cei care demonstram acest lucru prin oferta de inchirieri masini pe care o avem la preturi accesibile . Suntem cei care oferim solutia potrivita in functie de dorintele pe care le aveti si ne consideram un partener de incredere.
 • Romanii din Italia

  27 decembrie 2015

  Ma bucura foarte mult faptul ca pe aceste site, am vazut multe povesti frumoase si mai ales povesti despre romanii nostri, de pretutindeni. Eu sunt de 8 ani in Italia si am fost "delegata" pot spune, de mica noastra comunitate, sa scriu despre romanii de aici.
 • Starea partiilor de ski

  21 decembrie 2015

  Pot spune ca imi plac sporturile, dar nu fac de performanta, doar de placere, pentru distractie si miscare, insa intotdeauna am avut o teama sa schiez. Prietenii mei pleaca mereu la munte, special pentru ski, insa eu am evitat de fiecare data. Anul acesta am decis sa imi inving teama. Pana la urma, mi-am facut curaj si am hotarat sa plec cu ei.
 • Weekend zona Bran- Moeciu

  19 decembrie 2015

  Bran-Moeciu este o zona in care nu te vei plictisi niciodata, plina de traditii, mestesuguri, peisaje frumoase si un numar mare de atractii turistice.