Blog Rentacar1.ro

Blogul nostru de inchirieri auto va ofera sfaturi utile pentru inchirieri masini, parerea clientilor despre servicii rent a car din Bucuresti, turism in Romania cu inchirieri masini 4x4 Jeep, turism in Europa cu inchirieri microbuze 8+1 locuri, evenimente, sau clienti din diaspora care apeleaza la serviciul de rent a car non stop Bucuresti-Otopeni.

 • Romanii din Israel

  28 ianuarie 2016

  Citesc, cu placere si observ ca pe acest site de rent a car, pe langa exprientele in materie de inchirieri auto, romanii isi spun si o mica parte din viata.
 • Cluburi in Bucuresti

  24 ianuarie 2016

  Am apelat la serviciile de rent a car, de nenumarate ori si suntem foarte multumiti. Suntem clienti fideli ai aceste firme de inchirieri masini si intotdeauna am inchiriat masini fara garantie, la un pret accesibil.
 • Avantaj Rent a Car

  21 ianuarie 2016

  Mijloacele de transport in comun pot deveni o povara atunci cand ai de parcurs distante foarte mari pentru ca un astfel de traseu nu se parcurge decat cu un singur mijloc de transport.
 • Fii atent de unde rezervi o masina

  19 ianuarie 2016

  Ne deosebim de concurenta prin seriozitatea cu care abordam fiecare client, echipa noastra fiind instruita in acest scop .
 • Rent a car este tot ce ai nevoie

  14 ianuarie 2016

  Draga rent a car, ma bucur foarte mult sa vad ca ai o pagina de blog, unde clientii isi pot scrie parerile si povestirile. Vreau sa iti multumesc pentru toti acesti ani in care ai fost alaturi de mine si de toti cei care au avut nevoie de serviciile de inchirieri auto. Sunt o clienta foarte fidela si as putea scrie o carte, cu povestirile traite alaturi de voi si mai ales alaturi de masinile pe care le-am inchiriat de pe site-ul vostru de inchirieri masini.