Blog Rentacar1.ro

Blogul nostru de inchirieri auto va ofera sfaturi utile pentru inchirieri masini, parerea clientilor despre servicii rent a car din Bucuresti, turism in Romania cu inchirieri masini 4x4 Jeep, turism in Europa cu inchirieri microbuze 8+1 locuri, evenimente, sau clienti din diaspora care apeleaza la serviciul de rent a car non stop Bucuresti-Otopeni.

 • Romanii din Canada - Rent a Car

  18 februarie 2016

  Am rezervat din timp o masina de pe acest site de rent a car. Este a doua oara, cand inchiriez masina din Bucuresti, de la aceasta companie. Au fost foarte draguti si ne-au oferit un scaun de copil, gratuit, pentru fetita noastra. La cererea noastra, au adus masina la aeroport Otopeni. Am inchiriat masina Renault Megan fara garantie, la un pret destul de bun.
 • Inchiriem masina cel mai bun pret

  15 februarie 2016

  Unul din prietenii mei, mi-a spus ca am putea sa alegem varianta de inchiriere auto Bucuresti. El a mai inchiriat masina fara garantie, de la aceasta firma de rent a car si a fost foarte multumit. Am sunat, am facut rezervare pentru o Opel Corsa fara garantie, la cel mai bun pret.
 • Oferte Rent a Car - Tabere de Copii

  10 februarie 2016

  In astfel de situatii, in care am nevoie de masina pentru calatorii, aleg varianta de inchirieri auto. Sunt client fidel al acestei firme de rent a car. De fiecare data inchiriez masina Renault Trafic fara garantie, deoarece este o masina foarte stabila, incapatoare si perfecta pentru transport copii.
 • Romanii din Australia

  05 februarie 2016

  Aveam nevoie de o masina, asa ca am inchiriat de pe acest site de rent a car, o masina Opel Astra fara garantie. Este prima data cand optez pentru varianta de inchirieri auto Bucuresti,
 • Ofertele lunii Februarie

  03 februarie 2016

  M-am hotarat sa inchiriez o masina puternica si stabila, pentru drumul lung pe care urma sa il facem. Am inchiriat masina Ford Focus New fara garantie de la aceasta firma de rent a car.