Blog Rentacar1.ro

Blogul nostru de inchirieri auto va ofera sfaturi utile pentru inchirieri masini, parerea clientilor despre servicii rent a car din Bucuresti, turism in Romania cu inchirieri masini 4x4 Jeep, turism in Europa cu inchirieri microbuze 8+1 locuri, evenimente, sau clienti din diaspora care apeleaza la serviciul de rent a car non stop Bucuresti-Otopeni.

 • Inchiriez Masina cu Sofer

  14 aprilie 2016

  Conduceam o masina inchiriata de la una dintre cele mai cunoscute si serioase firme de Rent a Car din Bucuresti. Din cate imi aduc aminte alesesem sa inchiriez un Range Rover Sport. Eram atat de agitat si ma gandeam la discutia pe care tocmai urma sa o port cu niste persoane importante, incat ultimul lucru care imi lipsea era sa imi retina permisul de conducere.
 • Inchiriez masina de lux pentru nunta

  30 martie 2016

  Recent, am avut nevoie de o limuzina pentru un eveniment important din viata mea: nunta. Dupa lungi discutii si contraziceri cu viitoarea mea sotie am decis de comun acord sa inchiriam o limuzina. Insa problema era de unde sa inchiriam o limuzina la pret ieftin, dar la o calitate superioara. Puteam cauta pe internet, dar totusi parca ai mai multa incredere cand iti recomanda cineva.
 • Mini Vacanta de 8 Martie

  07 martie 2016

  Astfel, am inchiriat o masina ieftina, o masina sigura si o masina care imi oferea comfortul de care aveam nevoie. De asemenea, am putut sa inchiriez masina fara garantie.
 • Inchirieri Auto Cluj

  03 martie 2016

  Am sunat o prietena care lucra la o firma de rent a car din aeroportul Otopeni, am intrat pe site-ul lor www.rentacar1.ro, am rezervat o masina, si am sunat-o. Ne-a facut cea mai mica oferta la auto de inchiriat. Ne-am hotarat pentru o masina 7+1 locuri, un Mercedes Viano, este spatioasa si confortabila.
 • Vacanta in Grecia cu Masina de Inchiriat

  24 februarie 2016

  Grecia este o tara foarte frumoasa si este una din destinatiile cele mai atractive pentru romani, datorita peisajelor, civilizatiei si istoriei sale. Vara trecuta ne-am hotarat sa fie urmatoarea noastra destinatie de vacanta. Prima data ne gandisem sa cumparam bilete de avion.