• Marketing si oferte inchirieri auto

  24 noiembrie 2015

             Caraibe este o regiune situata la sud-estul Americii de Nord, la estul Americii Centrale si la nordul si vestul Americii de sud, care este formata din insule ce inconjoara Marea Caraibilor. Aici vremea buna este tot  anul, singura perioada de exceptie care ar putea fi mentionata este a sezonului uraganelor la sfarsitul verii si inceputul toamnei. Caraibe este o zona exotica, cu multe plaje intinse, nisip fin,  numerosi palmieri si marea de culoarea cerului senin. . Acolo am aflat ca Marea Caraibilor este casa a aproximativ 9% din recifele de corali din lume, din care majoritatea sunt situati in largul insulelor Caraibe si coasta Americii Centrale.

          Aceasta priveliste este de vis si  temperatura minima la nivelul marii fiind de minim 24 grade Celsius este o adevarata placere sa inoti  sau pur si simplu sa ramai pe plaja pentru bronz si relaxare. Este prima data cand am plecat in vacanta atat de departe de casa, dar a fost o experienta placuta ce merita traita de cate ori se iveste ocazia.

          Pe una din aceste plaje superbe, era amenajata o zona pentru promovarea unor masini de inchiriat, mai exact o firma de rent a car. Ce m-a surprins pe mine foarte tare, pot spune ca am ramas placut impresionat, este modul de promovare. Pe langa faptul ca  fetele hostess erau foarte bine pregatite in legatura cu aceasta campania promotionala si tinuta lor era  foarte reprezentativa.       Marketing-ul lor consider ca este la un nivel mult mai inalt decat cel din tara noastra, pot spune chiar indraznet, ca drept dovada una din fete avea pictat posteriorul cu 2 masini promovate in aceasta campanie. Va pot spune ca acest lucru a avut un impac major si atragea foarte repede privirile trecatorilor,  care din diverse motive se opreau sa se informeze despre aceasta  campania promotionala. Nu va ganditi ca atractia era doar posteriorul fetei, atmosfera era una placuta si muzica dinamica.

          Nu pot sa nu ma intreb oare  in Romania cand se va ajunge la acest nivel, incat o firma de inchirieri auto sa faca un astfel de gest indraznet si  sa fie considerat doar ca o idee originala, nu judecat din alte puncte de vedere. Probabil ne vor mai trebui multi ani sa ajungem in acest punct , insa in timp eu sper ca vom evolua si vom privi lucrurile mai bine in perspectiva.

          Voi ce parere aveti despre o astfel de abordare? Cum credeti ca ar fi perceputa in Romania ?

          Pentru inchirieri masini ieftine apelati la: http://rentacar1.ro/

  2 Comentarii
  1301 Vizualizari

  Comentarii

  Ionascu Andrei, 26 noiembrie 2015 08:39

  In Romania ar prinde bine, sunt cele mai frumoase fete.

  Chița Adriana, 25 noiembrie 2015 01:47

  Good idea!!!

  Commentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau ura, vor fi sterse. Ii incurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

  Detalii Adauga Comentarii
  2 comentarii 1301 vizualizari