• Inchiriez masina de lux pentru nunta

  30 martie 2016

   

           Recent, am avut nevoie de o limuzina pentru un eveniment important din viata mea: nunta. Dupa lungi discutii si contraziceri cu viitoarea mea sotie am decis de comun acord sa inchiriam o limuzina. Insa problema era de unde sa inchiriam o limuzina la pret ieftin, dar la o calitate superioara. Puteam cauta pe internet, dar totusi parca ai mai multa incredere cand iti recomanda cineva.

           Ei bine, intreband in stanga si in dreapta, cautand si cerandu-le parerea  prietenilor  mei proaspat casatoriti am primit o recomandare bine meritata. Euro Rent a Car mi-a venit in ajutor cu una dintre cele mai frumoase si elegante limuzine din Bucuresti. Dupa ce am inchiriat limuzina, urmatorul pas a fost soferul care nu a fost o problema foarte mare intrucat firma de Rent a Car are si soferi de inchiriat pentru astfel de evenimente.

        Intreaga plimbare pana la restaurant a fost ceva de vis. Atmosfera placuta, lumini ambientale de diferite culori, muzica clasica, soferul imbracat in frac si nelipsita sampanje.  Ce vrei mai mult de atat?

        In sfarsit am vazut-o si eu pe viitoarea mea sotie fericita si multumita de alegerea pe care am facut-o. A fost foarte entuziasmata si dupa terminarea petrecerii mi-a spus ca vrea sa o mai plimb macar in weekend cu limuzina. Vrea cam multe ce-i drept, dar o iubesc ce sa-i fac... Sun la cea mai serioasa firma de inchirieri auto si imi plimb jumatatea cu limuzina!

          Felicitari!

   

   

  0 Comentarii
  3831 Vizualizari

  Comentarii

  Commentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau ura, vor fi sterse. Ii incurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

  Detalii Adauga Comentarii
  0 comentarii 3831 vizualizari