• Inchiriez Masina cu Sofer

  14 aprilie 2016

        Agitatia zilnica, lipsa de timp, problemele personale si fuga dupa mai mult bine au inceput sa-si puna amprenta pe viata noastra de zi cu zi. Mi-am dat seama de acest lucru cand mi-a fost retinut permisul de conducere in urma unei vizite oficiale la Bucuresti. Intr-adevar ma grabeam, aveam o intalnire foarte importanta, pe care o programasem de mult timp inainte.

        Conduceam o masina inchiriata de la una dintre cele mai cunoscute si serioase firme de Rent a Car din Bucuresti. Din cate imi aduc aminte alesesem sa inchiriez un Range Rover Sport. Eram atat de agitat si ma gandeam la discutia pe care tocmai urma sa o port cu niste persoane importante, incat ultimul lucru care imi lipsea era sa imi retina permisul de conducere.

        Ei bine, neavand incotro am sunat la sediul firmei de unde am ales sa inchiriez autoturismul si am adresat o intrebare refritoare la un aspect foarte important in acea clipa pentru mine: soferul. Asadar, mi -au spus ca  pot sa inchiriez masina cu sofer, bineinteles contra unui anumit cost. Fericit si mult mai relaxat, am beneficiat timp de 3 zile de sofer.

        Tin sa mentionez si sa spun ca am ramas complet impresionat si cu o parere foarte buna despre domnul sofer. Imbracat elegant, inzestrat cu un vocabular ales, priceput la trasee scurte si rapide, pregatit in orice moment sa dea dovada de punctualitate si seriozitate m-a facut sa apelez la serviciile acestei firme de inchirieri masini ori de cate ori am nevoie.

        Felicitari baieti! Buna treaba!

        P.S o sa am nevoie peste 2 saptamani de o masina pentru un prieten din Belgia. Multumesc!

   

   

  1 Comentarii
  4125 Vizualizari

  Comentarii

  Mihai Constantin, 17 aprilie 2016 11:10

  Multumesc pentru colaborare.

  Commentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau ura, vor fi sterse. Ii incurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

  Detalii Adauga Comentarii
  1 comentariu 4125 vizualizari